Πένυ Ρόγκα: «Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν»

Η Πένυ Ρόγκα δήλωσε για τον τελικό Κυπέλλου βόλεϊ  γυναικών ότι ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν, ενώ Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε ότι οι πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου είναι 50-50.

Πένυ Ρόγκα: «Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: «Ποτέ δεν είναι εύκολο. Είναι ένα νοκ άουτ ματς και το κύπελλο έχει πάντα εκπλήξεις. Ήμασταν διαβασμένοι και αποδώσαμε καλά. Έχοει κάποια καλά στοιχεία σαν ομάδα η Θήρα. Μπορέσαμε να ανταποκριθούμε, κάναμε αρκετά μπλοκ. Πάντα είναι 50-50 η πιθανότητα κατάκτησης. Χάσαμε και από τους δύο φέτος (σ.σ. εννοεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που αγωνίζονται στον άλλον ημιτελικό), θέλουμε να κερδίσουμε στον τελικό. Όταν κρίνεται ένας τίτλος είναι κάτι εξτρά. Όποιος βρεθεί στην μέρα εκείνη τη στιγμή μπορεί να κατακτήσει το κύπελλο».

Το λίμπερο του Παναθηναϊκού Πένυ Ρόγκα δήλωσε:
«Είναι χαμόγελο προσδοκίας και χαράς. Ανυπομονώ να παίξω αυτό το F4. Ήρθα άπο ένα χειρουργείο ρουτίνας, είχα άγχος για το αν μπορώ να βοηθήσω. Νομίζω τα πήγα καλά. Ήμασταν συγκεντρωμένες. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή. Όλα τα στοιχεία έχουν τη σημασία τους στο ματς. Όταν έχουμε καλή υποδοχή έχουμε και ηρεμία. Το τρίπτυχο σερβίς-μπλοκ-άμυνα μας πάει καλά αυτό τον καιρό. Όλα χρειάζονται. Νομίζω δεν παίζει ρόλο που ηττηθήκαμε στη σεζόν από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν, σέβεται όλες τις ομάδες. Από την πρώτη έως την τελευταία. Κάθε ήττα είναι μεγάλο μάθημα, μαθαίνουμε από αυτές. Έχουμε γυρίσει σελίδα, έχει δρόμο ακόμα και θα δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε αύριο».

Ο προπονητής του Α.Ο. Θήρας Βλάντιμιρ Βάσοβιτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έδειξαν την ποιότητά τους. Θέλαμε την πρόκριση. Κάναμε πολλά λάθη. Ειλικρινά δεν είναι αυτό που περίμενα από την ομάδα. Αλλά καταλαβαίνω πως στα λάθη προσπαθείς να κάνεις κάτι αλλά δεν βγαίνει. Ο Παναθηναϊκός είχε καλή υποδοχή. Είναι πολύ έμπειρες παίκτριες, έχουν μια από τις καλύτερες ομάδες και ήταν δύσκολο. εν σκέφτομαι τις άλλες ομάδες. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν ποιότητα και περιμένουμε ένα καλό ματς».