Τζουλιάνι: «Κολλήσαμε και κάναμε λάθη»

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ και τόνισε πως δεν κρίθηκε το ματς στο πέμπτο σετ.

Τζουλιάνι: «Κολλήσαμε και κάναμε λάθη»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ακόμη πως περίμενε περισσότερα πράγματα από την ομάδα του, ενώ επισήμανε πως το παιχνίδι δεν κρίθηκε στο πέμπτο σετ, αλλά στο ότι η ομάδα του στα τέσσερα προηγούμενα δεν ήταν σταθερή.

«Το ματς δεν κρίθηκε στο πέμπτο σετ. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στα προηγούμενα. Δεν είχαμε ρυθμό. Σε κάθε σετ είχαμε άλλον παίκτη να παίζει καλά. Κολλήσαμε σε ορισμένα σημεία και κάναμε λάθη», είπε ο Τζουλιάνι.

Εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού μίλησε ο Κώστας Στιβαχτής και από την πλευρά του δεν έψαξε για δικαιολογίες.

«Παίξαμε καλά στα σερβίς, στα σετ που κερδίσαμε. Δεν είχαμε καλές επιθέσεις όταν υποδεχόμασταν τη μπάλα. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμασταν καλύτερη απόδοση στην επίθεση. Δεν μπορούμε να λέμε σε αυτή τη χρονική περίοδο ότι ψάχνουμε να βρούμε ρυθμό. Η αλλαγή προπονητή ναι μεν φέρνει νέες συνήθειες, αλλά αν ψάχνουμε να βρούμε τέτοια περίοδο τον ρυθμό μας τα πράγματα θα είναι δύσκολα», ανέφερε ο Στιβαχτής.