Ξανθοπούλου: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον Α.Ο. Θήρας»

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται από το μεσημέρι στη Σαντορίνη ενόψει του αυριανού (7/4, 19.00) αγώνα με τον Α.Ο. Θήρας στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ξανθοπούλου: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον Α.Ο. Θήρας»

Αντίστροφα μετράει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για τον αυριανό (7/4) αγώνα με αντίπαλο τον Α.Ο. Θήρας στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται από το μεσημέρι στη Σαντορίνη, ενώ η συγκεκριμένη νοκ άουτ αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 19:00 και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το κανάλι της γηπεδούχου ομάδας στο YouTube (AO ΘΗΡΑΣ ΤV).

Σε δηλώσεις του για το ματς με τον Α.Ο. Θήρας ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σπύρος Σαραντίτης, επεσήμανε:

«Η κλήρωση μας έφερε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα πού είναι από τα φαβορί του θεσμού και μάλιστα στην έδρα της. Όμως όπως έχω ξαναπεί έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα κορίτσια και σε αυτά που μπορούν να καταφέρουν. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει αυτός που αύριο θα είναι καλύτερος».

Η πασαδόρος των «ερυθρόλευκων» Παναγιώτα Ξανθοπούλου, σημείωσε με την σειρά της:

«Συνεχίζουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και καλούμαστε να υπερασπιστούμε παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει , τους τόσους τίτλους αυτής της ομάδας. Έχουν αλλάξει πολλά από την αρχή της σεζόν για εμάς αλλά αυτή η ομάδα έχει προσωπικότητα και το έχει δείξει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο».