Ολυμπιακός: Σαραντίτης: «Να έχουμε πάθος και αυτοπεποίθηση»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού Σπύρος Σαραντίτης μίλησε για τη νίκη επί του Μαρκόπουλου, αλλά και για την εικόνα των παικτριών του

Ολυμπιακός: Σαραντίτης: «Να έχουμε πάθος και αυτοπεποίθηση»

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στη β΄φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες επί του Μαρκόπουλου και έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

O προπονητής του Ολυμπιακού Σπύρος Σαραντίτης ανέφερε: «Πρώτα από όλα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και σε όλη την ομάδα και το επιτελείο. Πραγματικά η βοήθεια τους είναι πολύ σημαντική.

Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ότι για να κερδίσουμε θα έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να έχουμε πάθος και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Αυτό κάναμε και για αυτό ήρθε η νίκη. Έχουμε πει ότι δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλό μας».

Η Νάσια Φακοπουλίδου από την πλευρά της δήλωσε μετά την πρόκριση τα εξής: «Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί είναι μια πολύ σημαντική πρόκριση. Δείξαμε ότι δεν ήταν τυχαία η νίκη στην έδρα του Μαρκόπουλου.

Τώρα προχωράμε με χαμηλούς τόνους, περιμένουμε την κλήρωση για να μάθουμε τον αντίπαλό μας και θα δουλέψουμε στις προπονήσεις για να τον αντιμετωπίσουμε».