Πάει Πολωνία ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Στίβεν Μάρσαλ

Στην πολωνική MKS Bedzin θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καναδός βολεϊμπολίστας Στίβεν Μάρσαλ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Volley League με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Πάει Πολωνία ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Στίβεν Μάρσαλ

Στο πρωτάθλημα της Πολωνίας θα συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη σεζόν ο Καναδός ακραίος, Στίβεν Μάρσαλ, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος με επιτυχία στη Volley League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Μάρσαλ έχει έρθει σε συμφωνία με την ανταγωνιστική MKS Bedzin, που όπως και οι υπόλοιποι σύλλογοι της συγκεκριμένης χώρας, έχουν ξεκινήσει από νωρίς τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν.

Βέβαια, σε περίπτωση που παρθεί απόφαση από την ΕΣΑΠ ότι θα συνεχιστεί η Volley League, τότε τοσο ο Μάρσαλ όσο και οι υπόλοιποι ξένοι αθλητές του «δικεφάλου του Βορρά» θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα, αφού η διεθνής ομοσπονδία έχει δώσει παράταση στα συμβόλαια που ανήκουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Άλλωστε, την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 14.30 προγραμματίστηκε η συνέχεια της συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΣΑΠ που είχε διακοπεί στις 12 του μήνα.

Θα ζητηθούν εκ νέου τα δεδομένα που υπάρχουν μετά και το άνοιγμα των γυμναστηρίων, οι προπονήσεις των αθλητών και ο τρόπος ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Εκκρεμεί απόφαση της ολομέλειας των ομάδων επί της πρότασης του ΤΑΑ ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, ώστε η συνεδρίαση να είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.