Τσάλεντζ Καπ Βόλεϊ γυναικών: Live Score: Ολυμπιακός-Μπεκεσκάμπα (17.30)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη για τη νίκη και την πρόκριση στους «4» του Challenge Cup στη ρεβάνς με την Μπεκεσκάμπα.

Τσάλεντζ Καπ Βόλεϊ γυναικών: Live Score: Ολυμπιακός-Μπεκεσκάμπα (17.30)

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους «4» του Challenge Cup, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπεκεσκάμπα την Τρίτη (3/3) στις 17:30 (COSMOTE SPORT 6 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Ο Ολυμπιακός στους «4» του Τσάλεντζ Καπ για τρίτη σερί φορά

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν στον επαναληπτικό να υπερασπιστούν το πλεονέκτημα της πρόκρισης που έχουν αποκτήσει από τη νίκη με 3-1 σετ στο πρώτο ματς στην Ουγγαρία και να σφραγίσουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία ο Ολυμπιακός χρειάζεται και τη στήριξη του κόσμου του, για να ξεπεράσει το εμπόδιο της ουγγρικής ομάδας.

Δηλώσεις

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Είναι ένα νέο παιχνίδι, εντελώς διαφορετικό από το προηγούμενο. Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ουγγαρία αλλά περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς την Τρίτη. Τίποτα δεν έχει κριθεί αφού αντιμετωπίζουμε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Από κει και πέρα η δική μας ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχουμε το πλεονέκτημα. Περιμένουμε τη βοήθεια των οπαδών μας για να προκριθούμε στους ημιτελικούς».

Σάσκια Χίπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που κρίνει την πρόκριση στους «4» του Challenge Cup και εμείς θέλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία αυτή για να βρεθούμε ξανά στην ημιτελική φάση. Χάρη στη νίκη μας στην Ουγγαρία έχουμε ένα μικρό προβάδισμα αλλά δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να επαναπαυτούμε. Πρέπει να αγωνιστούμε με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί με τη σοβαρότητα που τη διακρίνει και περιμένουμε τον κόσμο μας να μας ενισχύσει σε αυτή την προσπάθεια και να πανηγυρίσουμε μαζί μια ακόμα πρόκριση».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Live Score: Ολυμπιακός-Μπεκεσκάμπα (17.30)