Ο δρόμος προς τελικό για Ολυμπιακό και ΑΟ Θήρας (vids)

Ολυμπιακός και ΑΟ Θήρας προελαύνουν στο Τσάλεντζ Καπ γυναικών , αφού ο μεν Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 στην Ουγγαρία την Μπεκεσκάμπα, ο δε ΑΟ Θήρας τη γερμανική Δρέσδη με το ίδιο σκορ στη Σαντορίνη. Ο δρόμος προς τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο δρόμος προς τελικό για Ολυμπιακό και ΑΟ Θήρας (vids)

Βέβαια τα πρώτα αποτελέσματα δεν δίνουν την πρόκριση στην τετράδα , αφού στις ρεβάνς θέλουν τουλάχιστον δυο σετ και ο Ολυμπιακός απότι φάνηκε στο πρώτο ματς την έχει την ουγγρική ομάδα. Πιο δύσκολο θα είναι το έργο του ΑΟ Θήρας, αφού κέρδισε το πρώτο ματς χάρη στο σερβίς του και στους 12 άσους. Δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσει να έχει τις ίδιες επιδόσεις και στη Γερμανία, όπου κι εκεί το γυμναστήριο είναι υψηλοτάβανο και ευνοεί τις σέρβερ της Σαντορίνης.

Μεγάλη νίκη 3-1 του ΑΟ Θήρας με ανατροπή επί της Δρέσδης (highlights)

Ο δρόμος προς τους διπλούς τελικούς, εφόσον περάσουν την ουγγρική και την γερμανική ομάδα, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει λογικά τη γαλλική Μπεζιέρ, που κέρδισε 3-0 στη Γερμανία την Άαχεn και ο ΑΟ Θήρας τη νικήτρια του ζευγαριού Λιντς Αυστρίας-Τurkish Airlines, με φαβορί την τουρκική ομάδα.

Μπεκεσκάμπα-Ολυμπιακός 1-3: Η Ζακχαίου έκοβε, η Χίπε έραβε...(highlights)

Η ρεβάνς Ολυμπιακός-Μπεκεσκάμπα θα γίνει Τρίτη 3 Μαρτίου στις 5.30 μμ στο Ρέντη και Δρέσδη-ΑΟ Θήρας την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 8μμ.