Πότε επιστρέφει η Κατερίνα Γιώτα (vid)

Η Κατερίνα Γιώτα τραυματίσθηκε την περασμένη Άνοιξη στο φάιναλ φορ Κυπέλλου στις Σέρρες και ο Κοβάτσεβιτς περιμένει εναγωνίως την επιστροφή της 

Πότε επιστρέφει η Κατερίνα Γιώτα (vid)

Η Κατερίνα Γιώτα τραυματίσθηκε στις 6 Απριλίου 2019 στον τελικό κυπέλλου με τον ΑΟΘήρας στις Σέρρες, έπαθε ρήξη χιαστών , χειρουργήθηκε και ο Ολυμπιακός έμεινε με δυο κεντρικές την Τζίνα Λαμπρούση και την Κατερίνα Ζακχαίου.

Τραυματίστηκε και αποχώρησε η Γιώτα (vid)

Η επιστροφή της Γιώτα είχε προβλεφθεί τέλος Δεκεμβρίου, αλλά στη λαχτάρα της να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, έπαθε διάσταση μυών και πήρε ένα μήνα παράταση. Όπως όλα δείχνουν η διεθνής κεντρικός που έχασε και το Ευρωβόλεϊ θα πάρει χρόνο συμμετοχής την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου με τον Πορφύρα και από εκεί και πέρα είναι θέμα Κοβάτσεβιτς αν την εμπιστευθεί στα δύσκολα ευρωπαϊκά ματς με τη Γενεσέι.

Χειρουργήθηκε η Γιώτα- Το μήνυμα του Ολυμπιακού (pic)

Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Challenge Cup, στη Ρωσία (2μμ). Η ρεβάνς έχει προγραμματισθεί στις 5 Φεβρουαρίου (5.30μμ) στον Ρέντη και η ρώσικη ομάδα θέλει να πάρει ρεβάνς για τον προπέρσινο αποκλεισμό της στο χρυσό σετ, με άσο της Λαμπρούση.

Απο εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν με την κακή εμφάνιση της Λαζάρεβιτς στο 2-2 με τον ΑΟ Θήρας, αφού κι αυτή έχει μικροπροβλήματα, αλλά είναι πάντα παρούσα στα μεγάλα ματς.

Ολυμπιακός-Α.Ο. Θήρας 2-2: Δεν άρεσε ο πρωταθλητής στο τεστ τίτλου!