Κοβάτσεβιτς: Αντιδράσαμε σωστά στο τελευταίο σετ

Ικανοποιημένος από την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Χάποελ Κφαρ Σαμπά εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Κοβάτσεβιτς: Αντιδράσαμε σωστά στο τελευταίο σετ

«Πήραμε σχετικά εύκολα τα δυο πρώτα σετ και σφραγίσαμε την πρόκριση, που ήταν ο στόχος μας σε αυτό τον αγώνα.

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν όλες οι παίκτριες, έπεσε ο ρυθμός μας και κάναμε κάποια λάθη, η Χάποελ πάλεψε και πήρε δυο σετ, αλλά στο τελευταίο σετ αντιδράσαμε σωστά και πήραμε και τη νίκη, στο τάι μπρέικ», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου ανέφερε: «Η ομάδα πήρε μια σημαντική πρόκριση. Θέλαμε από την αρχή να έρθουμε και να κερδίσουμε στο Ισραήλ και να βρεθούμε στην επόμενη φάση. Στην αρχή πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε σχετικά εύκολα τα δυο πρώτα σετ, που μας έδωσαν και την πρόκριση ουσιαστικά. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες και είναι σημαντικό που στο τέλος πήραμε και τη νίκη».

Από την πλευρά της η Σάσκια Χίπε δήλωσε: «Πήραμε άνετα τα δυο σετ που χρειαζόμασταν για την πρόκριση και αυτό ήταν καλό γιατί στη συνέχεια είχαν τη ευκαιρία να παίξουν όλες οι αθλήτριες. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το παιχνίδι και τώρα μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς».