Κουρνέτας : Ιλίνιχ όπως Τζίμπα για ΠΑΟΚ, αλλά...

Ο Βασίλης Κουρνέτας σκιαγραφεί τον νέο παίκτη του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ιλίνιχ, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Μπελογκόριε.

Κουρνέτας : Ιλίνιχ όπως Τζίμπα για ΠΑΟΚ, αλλά...

O Bασίλης Κουρνέτας υπήρξε συμπαίκτης του νεοαποκτηθέντα παίκτη του ΠΑΟΚ Ντιμίτρι Ιλίνιχ για ένα εξάμηνο στη Μπελογκόριε και τον χαρακτηρίζει με δυο λόγια “εκρηκτικό σε χέρια και πόδια, θυμίζει Τζίμπα”

Δείτε τον Ιλίνιχ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ τόνισε “πως δεν τον θυμάμαι; πίναμε μαζί βότκες(γέλια). Τότε ήταν ο κορυφαίος έφηβος στον κόσμο και μαζί με τον Μουζέρσκι τα δυο μεγάλα ανατέλλοντα αστέρια. Δεν έχει εξαιρετική υποδοχή και τεχνική, είναι όμως καταπληκτικός επιθετικός και πολύ γρήγορος από το “4” και το “6”. Θυμίζει Τζίμπα και Ντάντε”

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Ρώσο ακραίο Ιλίνιχ (pic)

Και συνεχίζει “Όλα αυτά όμως πριν από εννιά χρόνια. Δεν ξέρω τι εξέλιξη είχε. Μου κάνει όμως εντύπωση που ήρθε στην Ελλάδα τέτοιος παίκτης. Αυτούς οι Ρώσοι τους χρυσοπληρώνουν. Έρχεται σε καλή ηλικία (ΣΣ 32 χρονών) Είναι πάντως πολύ γρήγορος και πρέπει να προσαρμοσθεί η ομάδα πάνω του. Να τον παίξουν γρήγορα και από το "4" και από το "6". Ο ΠΑΟΚ πήρε και καλό υποδοχέα, περιμένουμε να δούμε και τον διαγώνιο για να βγάλουμε συμπεράσματα”

Nα σημειώσουμε ότι ο Ιλίνιχ το 2015 είχε μπλέξει σε έναν καβγά όταν ήταν στο Σοργκούτ μαζί με τον βοηθό προπονητή Πάβελ Ζάιτσεφ και μετακόμισε στο Κατάρ για λίγους μήνες. Την επόμενη περίοδο επέστρεψε στη Σερβία.

Πρόκειται πάντως για δεινό επιθετικό και μαζί με τον Μάρσαλ θα συνθέσουν ένα εκπληκτικό δίδυμο ακραίων, αρκεί ο Ιλίνιχ να είναι σε καλή κατάσταση...