Παληκάρι ο Μουνιόθ, υπερασπίσθηκε τον Ολυμπιακό(vid)

Ο Φερνάντο Μουνιόθ μίλησε στην αποψινή συνέντευξη Τύπου για τη ρεβανς του Τσάλεντζ Καπ βόλει, σαν να ήταν χρόνια στον Ολυμπιακό. 

Παληκάρι ο Μουνιόθ, υπερασπίσθηκε τον Ολυμπιακό(vid)

Y περασπίσθηκε το κλαμπ και διαφώνησε έντονα με τον διευθυντή του ιταλικού συλλόγου Μάρκο Μπονίτα, που έκανε τον ανήξερο. Όπως αποκάλυψε το fosonline.gr η Ραβένα και η ιταλική ομοσπονδία ζήτησαν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας για τη ρεβάνς της Τετάρτης και η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έστειλε και δεύτερο παρατηρητή με την εντολή να αδειάσει το ΣΕΦ αν σημειωθούν παρατράγουδα.

Ρωτήσαμε τον προπονητή. Φάμπιο Σόλι και τον αρχηγό Σαντιάγκο Ορτούνα, αλλά “πετάχθηκε” ο Μπονίτα και υποστήριξε ότι ποτέ δεν έκαναν καταγγελία στη CEV, για να του πει ο Μουνιόθ “τότε γιατί έστειλαν και δεύτερο παρατηρητή , ποιος το ζήτησε;”(στο 4.50 του βίντεο)

Ο Ιταλός αρχηγός και ο προπονητής απάντησαν όπως ήταν λογικό “εμείς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε, δεν ξέρουμε τι έκανε ο σύλλογος”

Όταν πήρε τον λόγο ο Μουνιόθ είπε ευθαρσώς “Ο Ολυμπιακός είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Διοργανώνει αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, Ευρωλίγκας και 4-5 φάιναλ φορ σε διάφορα σπορ. Ξερετε πόσα επεισόδια έγιναν; Κανένα”