Προκαλούν οι Ιταλοί πριν ακόμη έρθουν στην Ελλάδα

Οι Ιταλοί της Ραβέννα δυναμιτίζουν το κλίμα του δεύτερου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό για το CEV Challenge Cup 2018.

Προκαλούν οι Ιταλοί πριν ακόμη έρθουν στην Ελλάδα

Αυτοί που υπέβαλαν τον Ολυμπιακό σε διάφορα καψόνια πριν από τον πρώτο τελικό που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Ραβέννα, ζητάνε τώρα και τα ρέστα.

Όπως είναι γνωστό οι Ιταλοί, καταστρατήγησαν τον κανονισμό και δεν παραχώρησαν το Παλά ντε Αντρέ, όπου θα διεξαγόταν ο τελικός, στους ερυθρόλευκους για προπόνηση την παραμονή του αγώνα. Αντίθετα τους έστειλαν να προπονηθούν στο γήπεδο όπου παίζει η γυναικεία ομάδα της Ραβέννα.

Κι ενώ φέρθηκαν έτσι στον φιλοξενούμενό τους, πριν ακόμη πατήσουν το πόδι τους στον Πειραιά, έχουν απευθυνθεί στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία καταγγέλλοντας τη στάση του Ολυμπιακού και ζητώντας να προπονηθούν στο ΣΕΦ εκτός από την Τετάρτη το πρωί και την παραμονή του αγώνα.

Κι ενώ οι Ιταλοί κινούνται υπογείως ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον δεύτερο τελικό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο κατάμεστο ΣΕΦ. Ήδη έχουν πωληθεί 9.000 εισιτήρια και το sold out είναι θέμα ωρών.

Με τη στήριξη του κόσμου ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να ανατρέψει το 1-3 σετ από το πρώτο ματς και να κατακτήσει το τρόπαιο.