Τρέμουν το γεμάτο ΣΕΦ οι Ιταλοί

Tα επεισόδια στην Τούμπα, η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο φόβος για το γεμάτο Στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας”, οδήγησαν την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία στην αποστολή έξτρα παρατηρητή.

Τρέμουν το γεμάτο  ΣΕΦ οι Ιταλοί

Πήρε μάλιστα εντολή να αδειάσει τις εξέδρες, αν σημειωθούν παρατράγουδα, στον τελικό της Τετάρτης με τη Ραβένα.

Το πρώτο πράγμα που ρώτησαν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι τον Φερνάντο Μουνιόθ, πριν από τον πρώτο τελικό με τη Ραβένα, ήταν η κατάσταση που θα επικρατεί στη ρεβάνς, σε συνδυασμό με τα επεισόδια που έγιναν στην Τούμπα στα ματς με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο Ισπανός προπονητής υπερασπίσθηκε τον Ολυμπιακό λέγοντας “στο γήπεδο ποδοσφαίρου, βόλει, αλλά και στο Στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας” , όπου παίζει η ομάδα μπάσκετ στην Ευρωλίγκα δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο”, κάτι που δεν τους καθησύχασε.

Η διοίκηση της Ραβένα, αλλά και της ιταλικής Ομοσπονδία έκαναν παράσταση στη CEV, που πήρε έκτακτα μέτρα, σε συνδυασμό με τις καταγγελίες των Γάλλων για το ματς με την Τουρ στο Ρέντη.

Αποφάσισαν λοιπόν να στείλουν και δεύτερο παρατηρητή, με δικαίωμα να εκκενώσει το ΣΕΦ, αν συμβούν επεισόδια κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού του Τσάλεντζ Καπ, που θα γίνει την Τετάρτη(8.30 μμ).

Να σημειωθεί ότι ήδη έφυγαν 9.000 εισιτήρια και τα εναπομείναντα θα πωλούνται

Από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά)

*Δευτέρα του Πάσχα (9/04/2018) και ώρες: 10:00-18:00.

•Μέσω INTERNET από το www.osfp.gr