Συλλεκτικό μπλουζάκι για "κόκκινο" ΣΕΦ!

Κατακόκκινο συλλεκτικό μπλουζάκι θα διατίθεται από τον Ερασιτέχνη με τα εισιτήρια του τελικού κόντρα στη Ραβέννα στο ΣΕΦ για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Συλλεκτικό μπλουζάκι για "κόκκινο" ΣΕΦ!

Γνωστοποιήθηκε από το επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη ότι μαζί με τη διάθεση των εισιτηρίων για τον μεγάλο τελικό με τη Ραβέννα στο ΣΕΦ, θα δίνονται και συλλεκτικά μπλουζάκια έναντι μικρού χρηματικού αντιτίμου για την ενίσχυση του συλλόγου:

"Την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού μας αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, σε έναν ιστορικό τελικό του CEV Challenge Cup, απέναντι στην Ιταλική Ραβέννα. Ο κόσμος του Θρύλου δίνει χρώμα στην αναμέτρηση αυτή, ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ τις εξέδρες του ΣΕΦ και δίνει την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Γίνε κι εσύ κομμάτι αυτής της μαγικής βραδιάς! Το συλλεκτικό μπλουζάκι του τελικού θα διατίθεται μαζί με τα εισιτήρια του τελικού, από το Γραφείο Μελών & Φιλάθλων στο στάδιο "Γ.Καραϊσκάκης" (κάτω από την Θύρα 19 στην εμπορική στοά) από την Δευτέρα 2 Απριλίου στις 12:00.

ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΜΕ το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, όλοι μαζί, μια γροθιά και ΖΟΥΜΕ τα ΟΝΕΙΡΑ μας!

Συλλεκτικό μπλουζάκι - οικονομική ενίσχυση 7 Ευρώ".