Μουνιόθ: "Ο κόσμος θα μας δώσει το κάτι παραπάνω για την ανατροπή"

Στα λάθη που έγιναν αλλά και στη δύναμη του κόσμου στη ρεβάνς στάθηκε σε δηλώσεις ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Τι δήλωσαν Ραούβερντινκ και Σόλι. 

Μουνιόθ: "Ο κόσμος θα μας δώσει το κάτι παραπάνω για την ανατροπή"

Ο Ολυμπιακός παρ'ότι βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση, τελικά γνώρισε την ήττα με 3-1 στη Ραβένα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε τη σημασία του χρυσού σετ αλλά και του κόσμου στο πλευρό της ομάδας:

"Περιμέναμε τη Ραβένα, αλλά κάναμε πολλά λάθη στην υποδοχή, στο σερβίς και στις αλλαγές. Τώρα πρέπει να ετοιμασθούμε καλά να μάθουμε από τα λάθη μας και να πάμε τη ρεβάνς στο χρυσό σετ. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει στα δύσκολα, όπως έγινε στην Ιταλία με τους οπαδούς της Ραβενα. Θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω για την ανατροπή", δήλωσε προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Ο Γερούν Ραούβερντινκ τόνισε ότι έγιναν τρία μεγάλα λάθη τα οποία κόστισαν τη νίκη, αλλά στάθηκε και στη διαφορά δυναμικότητας του ελληνικού και του ιταλικού πρωταθλήματος:


"Στο πρώτο και τέταρτο σετ κάναμε λάθη. Θα ήταν σημαντικό να κάνουμε το 2-2, αλλά κάναμε τρία μεγάλα λάθη μετά το 20-22. Σκεφτόμαστε πλέον την ρεβάνς. Τίποτα δεν τελείωσε. με τους οπαδούς μας θα είναι όλα διαφορετικά. Το χρυσό σετ είναι λοταρία. Ας κερδίσουμε όμως πρώτα 3-1 και βλέπουμε. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και σε βοηθάνε τα πολλά δύσκολα παιχνίδια να αντιδράς καλύτερα όταν είσαι πίσω στο σκορ. Στην Ιταλία οι ομάδες κάνουν πολλά παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, σε αντίθεση με την Ελλάδα”.

Από την πλευρά του, ο Ιταλός Σόλι δήλωσε για τη ρεβάνς στο ΣΕΦ: "Στον Πειραιά περιμένουμε διαφορετική ατμόσφαιρα. Κερδίσαμε στις λεπτομέρειες. Μας έδωσε ο κόσμος ενέργεια, αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα κάνουν το ίδιο στην έδρα τους. Το Τσαλεντζ Καπ δεν τελείωσε. Πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Είχαμε πάθος, παίζουν ρόλο τα λάθη. Ο Ολυμπιακός μας έδωσε πολλά δώρα. Σπουδαίο ματς, ο αντίπαλος μας πάλεψε, αλλά εμείς παίξαμε στο μάξιμουμ"