"Θα παλέψουμε για τον τίτλο στην Τουρκία"

Σύνθημα νίκης για το ματς στην Τουρκία έδωσαν ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και η Στέλλα Χριστοδούλου. 

"Θα παλέψουμε για τον τίτλο στην Τουρκία"

Ο πρώτος τελικός του Challenge Cup Γυναικών εξελίχθηκε σε ένα άγριας ομορφιάς και απίθανης διακύμανσης συναισθημάτων παιχνίδι, με την Μπούρσα να πέφτει πρώτη στο νήμα κατακτώντας τη νίκη με 3-2.

Αυτό επισήμανε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, υπογραμμίζοντας πως «ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Οι φίλαθλοί μας δημιούργησαν μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα».

Στα τεχνικά ζητήματα, ο Σέρβος δήλωσε πως «με εξαίρεση το πρώτο σετ, στο υπόλοιπο του αγώνα κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά οι ομάδες, αλλά η Μπούρσα παίζει δυνατά παιχνίδι όλη τη σεζόν. Θα παλέψουμε και θα μπούμε στο δεύτερο παιχνίδι λιγότερο αγχωμένοι. Έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τον τίτλο».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, παραδέχθηκε ότι «είχαμε πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήταν στο πλευρό μας για ακόμα μια φορά και μας έδωσε την ώθηση να γυρίσουμε το παιχνίδι από το 0-2».

Όσο για την υπόσχεσή της; «Δεν πήραμε τη νίκη που θέλαμε αλλά θα τα δώσουμε όλα στην Τουρκία για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Το 3-2 είναι αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτή τη ρεβάνς για όλα τα αποτελέσματα. Όλα είναι ανοιχτά στο δεύτερο παιχνίδι. Να ευχηθώ και περαστικά στην αθλήτρια της Μπούρσα για τον τραυματισμό της».