Λαμπρούση: "Φέτος θα κάνουμε το βήμα παραπάνω" (vid)

Η Τζίνα Λαμπρούση έδωσε το σύνθημα της νίκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του πρώτου τελικού για το Challenge Cup το απόγευμα της Τετάρτης (4/4, 18:30) στο "Μ. Μερκούρη" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπούρσα. Τι ειπώθηκε από τις δύο αντίπαλες ομάδες

Λαμπρούση: "Φέτος θα κάνουμε το βήμα παραπάνω" (vid)

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε ενόψει του πρώτου τελικού του Challenge Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπούρσα (4/4, 18:30), παραβρέθηκαν εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, η Τζίνα Λαμπρούση και ο προπονητής Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

"Είμαστε πολύ χαρούμενες όλες, που για μία δεύτερη χρονιά βρισκόμαστε στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Πιστεύω ότι παίζοντας μέσα φέτος θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω πρώτα στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου. Το γήπεδο όπως έχετε δει και εσείς είναι κατάμεστο, έχει γίνει sold out και θα ζήσουμε αυτή την εμπειρία με τον κόσμο πλάι μας. Είμαστε προετοιμασμένες κατάλληλες για να κάνουμε το πρώτο βήμα", δήλωσε η 25χρονη κεντρική του Ολυμπιακού.

"Θα ήθελα να καλωσορίσω τους φίλους από την Μπούρσα. Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ των δύο ομάδων. Έχουμε παίξει τα τελευταία δύο χρόνια τέσσερις φορές. Αυτή θα είναι η πέμπτη. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι", τόνισε από την πλευρά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια δήλωσε: "Ίσως είναι πλεονέκτημα το γεγονός ότι αλλάξαμε λιγότερο την περσινή μας ομάδα σε σχέση με την Μπούρσα. Κάναμε καλό σκάουτινγκ, έχουμε μαζέψει πληροφορίες και δεν νομίζω να συναντήσουμε εκπλήξεις".

Καλά λόγια ακούστηκαν και από την μεριά των φιλοξενούμενων. Ο Άνγκελα Βερτσέσι και η Νιλάι Κάραγκατς εκφράστηκαν με πολύ κολακευτικά σχόλια για την ομάδα του Ολυμπιακού.

"Θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αξίζουμε κι εμείς και ο Ολυμπιακός να είμαστε στον τελικό. Ελπίζω να το διασκεδάσουν όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες και εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες", δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός της Μπούρσα.

"Όταν ξεκίνησε η περίοδος είχαμε στόχο την παρουσία στον τελικό του Challenge Cup και είμαστε χαρούμενες που τον πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μαχητική ομάδα και είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Αν και δεν ήμουν πέρυσι στην ομάδα, οι περσινοί τελικοί θα μας βοηθήσουν και φέτος. Όλοι στην ομάδα μιλούν για αυτούς και για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στην Ελλάδα", είπε μεταξύ άλλων η 27χρονη βολεϊμπολίστρια της τουρκικής ομάδας.

Δείτε όλη την συνέντευξη τύπου: