«Πάτησε» Ιταλία ο Ολυμπιακός ενόψει της δεύτερης μάχης με Τρεντίνο (vid)

Η σπουδαία αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την ιταλική ομάδα για τα ημιτελικά του CEV Cup θα διεξαχθεί την Τρίτη (5/3, 21.30). Δείτε βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού στη BLM Group Arena!

«Πάτησε» Ιταλία ο Ολυμπιακός ενόψει της δεύτερης μάχης με Τρεντίνο (vid)

Στην Ιταλία βρίσκεται από τη Δευτέρα (4/3) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του CEV CUP, με την Τρεντίνο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (5/3). H σπουδαία αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6HD.

Ο Ολυμπιακός που διεκδικεί για δεύτερη διαχρονική σεζόν την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό, έχει ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή απέναντι στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Συλλόγων, μετά την ήττα με 3-0 σετ στον πρώτο ημιτελικό στο Ρέντη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Δείτε βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού στη BLM Group Arena:

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ενόψει του κρίσιμου αγώνα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη:

«Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε την Τρεντίνο που αγωνίστηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο στην επίθεση και έδειξε γιατί είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Στον επαναληπτικό θα προσπαθήσουμε καλύτερα και πιο συγκεντρωμένα στο δικό μας κομμάτι και θα χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι για να αποδείξουμε πράγματα και όπως πάντα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».