"Τρέλα, φανταστικοί φίλαθλοι" συμφωνούν 3 αστέρια της Τρεντίνο" για τη Θύρα-7 (vids)

Τρεις εκ των κορυφαίων της Τρεντίνο στη νίκη επί του Ολυμπιακού μίλησαν για τη μάχη των δύο ομάδων στο CEV Cup εκθειάζοντας την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί στο κλειστό του Ρέντη.

 "Τρέλα, φανταστικοί φίλαθλοι" συμφωνούν 3 αστέρια της Τρεντίνο" για τη Θύρα-7 (vids)

Τα «αστέρια» της Τρεντίνο έκαναν περίφημα τη δουλειά τους στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, παίρνοντας έτσι ξεκάθαρο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Ιταλία.

Ωστόσο αυτό που τους έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Οι Άαρον Ράσελ, Ούρος Κοβάσεβιτς και Ζένια Γκρεμπένικοφ μίλησαν στην κάμερα του volleynews.gr για τη σπουδαία νίκη της Τρεντίνο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για τον φανταστικό κόσμο του Ολυμπιακού. Ειδικά ο Αμερικανός της Τρεντίνο δήλωσε πως είναι ένα παιχνίδι που θα θυμάται για πάντα!

Οι δηλώσεις του Άαρον Ράσελ: «Ήταν δύσκολη ατμόσφαιρα. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι στην Ελλάδα και είναι ένα παιχνίδι που θα θυμάμαι για πάντα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα τους και ήταν πολύ καλή νίκη για εμάς. Είχαμε δυσκολία να επικοινωνούμε οι παίκτες μεταξύ μας και φωνάζαμε για να ακουστούμε και μου άρεσαν τα συνθήματα που φώναζαν. Υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι στο Τρέντο τώρα το οποίο θέλουμε και αυτό να νικήσουμε με καλή εμφάνιση».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ράσελ:

Κοβάσεβιτς: «Φανταστικοί φίλαθλοι, φοβερή ατμόσφαιρα»

Ο Ούρος Κοβάσεβιτς, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ακραίους του κόσμου, είπε από την πλευρά του:

«Σίγουρα η νίκη μας δίνει πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού. Είναι πάντα όμορφο να παίζεις εδώ λόγω των φανταστικών φιλάθλων του Ολυμπιακού και της φοβερής ατμόσφαιρας που δημιουργούν. Μακάρι να μπορούσαμε να παίζουμε πάντα σε τέτοια ατμόσφαιρα, στην Ιταλία τα πράγματα είναι πιο... ήρεμα! Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, αλλά ήρθαμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Τώρα ελπίζω ότι μπορούμε να γυρίσουμε στην έδρα μας και να... τελειώσουμε τη δουλειά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Κοβάσεβιτς:

Γκρεμπένικοφ: «Τρέλα! Πολύ ωραία που παίξαμε εδώ»

Ο Ζένια Γκρεμπενίκοφ, το κορυφαίο λίμπερο του κόσμου, τόνισε σχολιάζοντας το ματς και την ατμόσφαιρα στο «Μελίνα Μερκούρη»:

«Μία... τρέλα! Ήταν πολύ ωραία που παίξαμε εδώ, με τους οπαδούς να δίνουν τέτοια ώθηση στον Ολυμπιακό. Το ματς ήταν πολύ σημαντικό για μας, αφού στόχος μας είναι να κερδίσουμε το CEV Cup. Θα πρέπει να προσέξουμε, όμως, στο δεύτερο ματς στο Τρέντο, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα με διεθνείς παίκτες».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γκρεμπένικοφ:

Video Credits: Volleynews.gr