Μουνιόθ: «Τα λάθη μας στην άμυνα έδωσαν τη νίκη στην Μπουργκάς»

Στα αμυντικά λάθη του Ολυμπιακού εστίασε ο Ισπανός τεχνικός σχολιάζοντας την ήττα στη Βουλγαρία και πρόσθεσε πως στο κλειστό του Ρέντη θα είναι διαφορετικά...

Μουνιόθ: «Τα λάθη μας στην άμυνα έδωσαν τη νίκη στην Μπουργκάς»

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση αμυντικά κόντρα στη Μπουργκάς, κάτι που του κόστισε ιδιαίτερα σύμφωνα με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Σχολιάζοντας το παιχνίδι με τη βουλγαρική ομάδα για το CEV Cup ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό το γνωρίζαμε από πριν. Η Μπουργκάς παίζει πολύ καλά μέσα στην έδρα της. Ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι, πήραμε το πρώτο σετ και το δεύτερο κρίθηκε στο τέλος στις λεπτομέρειες.

Κάποια λάθη μας στην άμυνα έδωσαν τη νίκη στη Βουλγαρική ομάδα. Στην έδρα μας θα είναι σίγουρα ένα διαφορετικό παιχνίδι, θα είμαστε πιο δυνατοί ώστε να πάρουμε μια καθαρή νίκη και να οδηγήσουμε το παιχνίδι στο χρυσό σετ, για να πάρουμε εκεί την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης.

Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Θα δημιουργήσουν την μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν και αυτό θα δώσει ώθηση στους παίκτες μας για την πρόκριση».