Αντίπαλος του Ολυμπιακού ο Ζελιάσκοφ!

Προσλήφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στον πάγκο της Μπουργκάς και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο ματς της Τετάρτης (30/1, 18.30)!

Αντίπαλος του Ολυμπιακού ο Ζελιάσκοφ!

Αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό θα βρεθεί την Τετάρτη (30/1, 18.30) ο Νικολάι Ζελιασκοφ, καθώς από τον πάγκο της ρουμανικής Ζαλάου βρέθηκε στην βουλγαρική Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς βρέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και θα είναι αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του CEV Cup!

Η Μπουργκάς μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από την Ντόπριτσα με 3-0 και την απώλεια του κυπέλλου από την Χέμπαρ που ήταν αουτσάιντερ (νίκησε στον τελικό 3-2 σετ) προχώρησε στην απομάκρυνση του Νάιντεν Ναϊντένοφ. Στη θέση του Ναϊντένοφ κλήθηκε να αναλάβει την ομάδα ο Ζελιάσκοφ ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο ντέρμπι με την Μάρεκ Ντουμπρόβνι όπου η Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς νίκησε 3-2 σετ.

Ο Ζελιάσκοφ θα βρεθεί αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά από δύο χρόνια καθώς υπήρξε και προπονητής του ΠΑΟΚ για το πρώτο μισό της σεζόν 2015-16, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στους «ερυθρολεύκους». Ο πρώτος προημιτελικός του CEV Cup μεταξύ της Νεφτοχιμίκ και του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30/1 (18.30) στο Μπουργκάς και η ρεβάνς στις 14/2 στο κλειστό του Ρέντη.