Oλυμπιακός: Κόντρα στην Μιλάνο
Την Τρίτη (27/1, 19:00) η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού θα αναμετρηθεί εντός έδρας με τη Μιλάνο.
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι, την Τρίτη (27/1). Συγκεκριμένα, στις 19:00 (COSMOTE SPORT 6HD), οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αντιμετωπίζουν την πανίσχυρη Μιλάνο, την οποία υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», σε ένα κρίσιμο ματς για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του CEV Champions League.
Η Αμάντα Κονέο χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το παιχνίδι και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να πάρει αρκετά ρίσκα στο σερβίς.
Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Το ματς με την Μιλάνο θα είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένες, προσπαθώντας να βάλουμε τις επιθετικούς τους σε... μπελάδες με το μπλοκάρισμα και την άμυνά μας. Πρέπει, επίσης, να πάρουμε πολλά ρίσκα με το σερβίς μας, ώστε να δυσκολέψουμε το παιχνίδι τους. Παίζοντας στο γήπεδό μας, κάθε πόντος θα μας ωφελήσει. Είναι επίσης πολύ σημαντικό, να διατηρήσουμε τη θετική μας ενέργεια ψηλά, να είμαστε αισιόδοξες και να απολαύσουμε κάθε επίθεση, κάθε πόντο».