Στη Γαλλία χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός για το ματς με τη Βολερό

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Γαλλία για την αναμέτρηση με τη Βολερό για το Challenge Cup. 

Στη Γαλλία χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός για το ματς με τη Βολερό

Στη Γαλλία βρίσκεται από το πρωί ο Ολυμπιακός για τον αγώνα της Τρίτης (20/11,21:00) κόντρα στην Βολερό για τους «32» του Challenge Cup.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεση του για τη δύσκολη αναμέτρηση.

Στόχος για την ομάδα του Πειραιά είναι η νίκη που θα της δώσει το πλεονέκτημα στον επαναληπτικό του Ρέντη, εκεί όπου θα κριθεί η υπόθεση πρόκριση.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε: «Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ένα ματς χωρίς την πίεση του φαβορί, μιας και ο αντίπαλος μας παρουσιάζεται σαν να έχει τον πρώτο λόγο. Μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα εδώ, πριν τον επαναληπτικό στην έδρα μας όπου θα κριθεί η πρόκριση. Η Βολερό είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολλές ξένες και καλές αθλήτριες αλλά και αυτή όπως και εμείς δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο Γαλλικό πρωτάθλημα».

H αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου ανέφερε τα εξής: «Οι αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη συνεχίζονται για την ομάδα μας με αμείωτους ρυθμούς. Μπροστά μας έχουμε το πιο δυνατό μέχρι στιγμής παιχνίδι της σεζόν όπου θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Στο πρώτο ματς με τη Βολερό θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στο Ρέντη, όπου με τη βοήθεια του κόσμου μας θα παλέψουμε για την πρόκριση».