Χίπε: «Με τους οπαδούς μας για τη νίκη»

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα αύριο, 7/11 στο Challenge Cup και η Σάσκια Χίπε στις δηλώσεις της για τον αγώνα είπε ότι η ομάδα είναι ενθουσιασμένη με τη νέα αυτή πρόκληση.

Χίπε: «Με τους οπαδούς μας για τη νίκη»

Η Γερμανίδα αθλήτρια των «ερυθρόλευκων» επεσήμανε ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της είναι έτοιμες για τον αγώνα με την Ντιεκχίρ (7/11, 18.00 Ρέντης) και κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών.

Αναλυτικά:

«Επιτέλους ξεκινάει και η… ευρωπαϊκή σεζόν. Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι που θα λάβουμε μέρος στο διοργάνωση του Challenge Cup το οποίο κατακτήσαμε πέρσι.

Πρώτος μας αντίπαλος είναι η ομάδα από το Λουξεμβούργο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρώτη νίκη στη σειρά των αγώνων και στη συνέχεια την πρόκριση. Φέτος ξεκινάμε πιο νωρίς στη σεζόν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι.

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς για το ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη, ήρθε πολύς κόσμος στο γήπεδο και δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Περιμένουμε και την Τετάρτη τους οπαδούς μας να έρθουν στο Ρέντη να μας δουν και να φωνάξουν για τον Ολυμπιακό».