Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Πέμπτης (11/1, 19:30) κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ζάκσα.

Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα

Στη μάχη του Champions League επιστρέφει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη τους με 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης επέστρεψαν στη βάση τους και ξεκίνησαν πλέον την προετοιμασία τους για το μεγάλο ματς με την πανίσχυρη πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι στο προτελευταίο ματς των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Θρύλος, που μετράει τρεις βαθμούς (11 η Ζιράτ, έξι η Ζάκσα, τέσσερις η Ροζελάρε), υποδέχεται στο Ρέντη μία από τις καλύτερες ομάδες βόλεϊ του κόσμου, κόντρα στην οποία θέλει τη νίκη, ώστε να μείνει στο «κόλπο» της πρόκρισης και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός:

«Τα εισιτήρια διατίθενται:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.

Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

*Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€, 10€, 15€, 20€, 30€».