Challenge Cup Γυναικών: Σφραγίζουν την πρόκριση ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός αγωνίζονται στη δεύτερη φάση των «16» του Challenge Cup Γυναικών.

Challenge Cup Γυναικών: Σφραγίζουν την πρόκριση ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Women's Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 18:00, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το σύνολο του Ντάρκο Ζάκοτς χρειάζεται δύο σετ για την πρόκριση, ωστόσο θα διεκδικήσει τη νίκη, προκειμένου να πάρει ψυχολογία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Απέναντί του, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία μετά την ήττα της από τον ΠΑΟΚ με 0-3, συνέχισε με νίκη στο κροατικό πρωτάθλημα, επικρατώντας της Μαρίνα Καστέλα με 3-0, αποτέλεσμα το οποίο τη διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ούσα αήττητη. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Βλάντιμιρ Τσβέτκοβιτς από τη Σερβία και ο Γιόσιπ Χριστόφ από τη Βόρεια Μακεδονία.

Με παρακαταθήκη τη νίκη με 3-1 σετ στο κλειστό του Μετς την προηγούμενη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δύο σετ στην έδρα της CSM Βουκουρεστίου για να σφραγίσει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι «πράσινες» προέρχονται από το τρίποντο με 3-1 σετ επί της Λαμίας, ενώ η CSM Βουκουρεστίου επιβλήθηκε της Τάργκου Μούρες εκτός έδρας με 3-1 σετ και βρισκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-3. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 18:00 και διαιτητές θα είναι η Γερμανίδα Λαρς Βίχνοβ και ο Τούρκος Ερντάλ Ακιντσί.