Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε μπρος ο Ολυμπιακός με Τζούριτς και Στερν!

Με τον Τζούριτς να σκεπάζει το φιλέ και τον Στερν να επιστρέφει θριαμβευτικά, ο Ολυμπιακός έδειξε στην Ρουμανία ότι μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε μπρος ο Ολυμπιακός με Τζούριτς και Στερν!

Ο Ντανιέλ Καστελάνι ζήτησε από τους παίκτες τους να πιέσουν από το σερβίς την Νεφτοχίμικ Μπουργκάς και να περιμένουν στο μπλοκ , κι αυτοί πήραν άριστα, εκτέλεσαν τις εντολές του και τελείωσαν το ματς με 12 άσους και 11 μπλοκ.

Oλυμπιακός-Μπουργκάς 3-1: Πρώτο βήμα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με σούπερ Τζούριτς

Ο Αργεντίνος ξεκίνησε με Τζούριτς αντί Γκουσταβάο και ο διεθνής κεντρικός τον δικαίωσε, αφού ήταν ο πρώτος σκόρερ με 7 μπλοκ και φάνηκε περιττός ο κορυφαίος Βραζιλιάνος μπλοκέρ Γκουσταβάο, που απλά πέρασε στο παιχνίδι. Ο υγιής Τζούριτς είναι η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού στο φιλέ, γι αυτό και πρέπει να διαλέγει παιχνίδια για να είναι ετοιμοπόλεμος στα ντέρμπι της Ελλάδας και στα δύσκολα της Ευρώπης.

Νίκες για Γκαλάτι και Ολυμπιακό

Ο Αργεντίνος τράβηξε άσο από το μανίκι στο δεύτερο σετ όταν η Νεφτοχίμικ απείλησε τον Ολυμπιακό, έριξε στον αγώνα τον Στερν, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και ο Σλοβένος έκανε απίστευτο παιχνίδι με 9/16 επιθέσεις, 4 άσους και 1 μπλοκ.

Ο Ολυμπιακός πήρε μπρος και όλα δείχνουν ότι τα πάντα θα κριθούν την Κυριακή στο ματς με την γηπεδούχο Γκαλάτι, αν και η Μπουργκάς έδειξε ομάδα που μπορεί να απειλήσει τους Ρουμάνους σε αντίθεση με την Ντνίπρο που παραδόθηκε αμαχητί.

Ο πρωταθλητής βρίσκεται σε καλό δρόμο κι αν τα καταφέρει θα δούμε μετά από πολλά χρόνια αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ, με ομάδες υψηλού επιπέδου, που μπορεί να τις κοιτάξει στα μάτια ο Ολυμπιακός.