Kάουνας- Ολυμπιακός 0-3: Έρχεται η Γκοργκοντζόλα του Μπερνάρντι

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 την Κάουνας στη Λιθουανία και ετοιμάζεται για τα ματς γιορτή με την Γκοργκοντζόλα Νοβάρα, που έχει προπονητή τον παίκτη του αιώνα και για μικρό χρονικό διάστημα αθλητή του Ολυμπιακού Λορέντσο Μπερνάρντι.

Kάουνας- Ολυμπιακός 0-3: Έρχεται η Γκοργκοντζόλα του Μπερνάρντι

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 (25-18, 25-21, 25-18 ) και η ρεβάνς της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου στον Ρέντη θα είναι τυπική διαδικασία.

Η Νοβάρα είναι η μικτή κόσμου, με τη βάση της εθνικής Ιταλίας, Nτανέσι, Μπόσιο, Μπονιφάτσιο, συν τις ρωσίδες Βίτα Ακίμοβα, Αναστασία Καπράλοβα την ολλανδέζα Άνε Μπούις, την γερμανίδα Χάνα Ότμαν, την Τουρκάλα Μελίς Ντουρούλ, την Ουγγαρέζα Γκρέτα Σάκμαρι.

Kάουνας-Ολυμπιακός 0-3: Έλαμψε η Φαριόλ με 17 πόντους

Έχει κατακτήσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ, δυο Cev Cup, ένα Τσάλεντζ Καπ, 1 πρωτάθλημα Ιταλίας, 4 Κύπελλα στα 10 χρόνια που βρίσκεται στην Α1 Ιταλίας.

Στο καμπιονάτο είναι πρώτη με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς. Παίκτρια της ήταν η 18χρονη Τζούλια Ιτούμα, που έπεσε από το δωμάτιο του ξενοδοχείο όπου έμενε η αποστολή της Νοβάρα στην Κωνσταντινούπολη.

Προπονητής είναι ο κορυφαίος βολεϊμπωλίστας του 20ου αιώνα, Λορέντσο Μπερνάντι, που φόρεσε για μικρό χρονικό διάστημα τη φανέλα του Ολυμπιακού το 2005.