Παγένγκ: «Καλύτερα με την Παρτιζάν»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αντώνης Βουρδέρης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του, ενώ ο Άλεν Παγένκ περιμένει να παίξουν καλύτερα με την Παρτιζάν.

Παγένγκ: «Καλύτερα με την Παρτιζάν»

Ο Αντώνης Βουρδέρης είπε: «Αυτή η νίκη μας αφήνει εν μέρει μια ικανοποίηση, καθώς καταφέραμε να προκριθούμε στον επόμενο όμιλο του Champions League. Κατά διαστήματα είμαι επίσης ικανοποιημένος, καθώς παίξαμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς. Δεν μου άρεσε και δεν είμαι ικανοποιημένος ότι δεν είχαμε διάρκεια στην υψηλή απόδοση. Μπορώ να το δικαιολογήσω, γιατί η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη να παίζει με διάρκεια σε υψηλό επίπεδο. Αυτοί οι παίκτες, όμως, δεν με έχουν συνηθίσει να κάνουν τόσο εύκολα αβίαστα λάθη, με καλή υποδοχή, καλές κόντρα μπάλες, γρήγορες μπάλες, κάναμε λάθη που δεν είναι για εμάς. Τα είδαμε, θα τα αναλύσουμε και θα τα διορθώσουμε».

Ο Άλεν Παγένκ πρόσθεσε: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς 3-1 επί της Ράντνικ Μπιγιελίνα, ώστε να περάσουμε από αυτό το γύρο και να συνεχίσουμε στο Champions League. Αύριο, σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι με αντίπαλο την Παρτιζάν, πιο σκληρό και εμείς πρέπει να παίξουμε καλύτερα, προκειμένου να φθάσουμε σε μια ακόμα νίκη και να προκριθούμε χωρίς να έχουμε γνωρίσει ήττα».