Στη «μάχη» του Champions League ο Ολυμπιακός

H oμάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ξεκινά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Champions League.

Στη «μάχη» του Champions League ο Ολυμπιακός

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του περσινού Challenge Cup, ρίχνονται στη «μάχη» του Champions League, δίνοντας το πρώτο τους επίσημο ματς για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στις 19:00 (Cosmote Sport 7 HD), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ράντνικ Μπιγιελίνα στο Βελιγράδι, στο κρίσιμο πρώτο ματς του πρώτου προκριματικού γύρου του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Στόχος των «ερυθρόλευκων» η νίκη επί της ομάδας από τη Βοσνία, με «φόντο» τη δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Champions League, την Πέμπτη (26/10, 19:00), με τη διοργανώτρια Παρτιζάν στη Σερβία.

Ενόψει του αγώνα ο Αντώνης Βουρδέρης δήλωσε: «Είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της χρονιάς, να μπούμε στους ομίλους του Champions League, νομίζω το δικαιούμαστε. Αυτοί οι αγώνες είναι η επιβράβευση της πολύ καλής περσινής πορείας που είχαμε, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε δίκαια η ομάδα βρίσκεται εδώ. Όταν μιλάμε για σέρβικες ομάδες, μιλάμε για επικίνδυνες ομάδες, από τη Σερβία και τη Βοσνία. Έχουν τη σέρβικη σχολή, νεανικές ομάδες, επιθετικογενείς και πάντα εκεί μέσα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες, όμως εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχουμε κάνει ένα καλό σκάουτινγκ και είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των παιχνιδιών αυτών. Η ομάδα απολύτως έτοιμη δεν μπορεί να είναι, όχι, είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας, όμως είμαι ικανοποιημένος γιατί η προετοιμασία βαίνει καλώς, ομαλώς. Οπότε, βάσει του προγραμματισμού που έχουμε κάνει, η ομάδα βρίσκεται στο επίπεδο που θεωρούμε ότι πρέπει να βρίσκεται αυτή την περίοδο».