Το ξανάκανε η Τουρκία, αρνήθηκαν Βασιλειάδης, Μπακοδήμος, Θεμελής

Ίδια φάση με αυτή στον αγώνα Τουρκία-Ελλάδα είχαμε στους «16» του Ευρωβόλεϊ, με καθυστερημένο video referi, αλλά ο διαιτητής Βασιλειάδης, ο διαιτητής VAR  Θεμελής  και ο κομισάριος Μπακοδήμος, δεν άφησαν στον Τζουλιάνι να κάνει τα τερτίπια του.

Το ξανάκανε η Τουρκία, αρνήθηκαν Βασιλειάδης, Μπακοδήμος, Θεμελής

Στον αγώνα του ομίλου του Τελ Αβίβ, ο Τζούριτς έκανε φιλέ και στην επόμενη φάση μπλοκ, οι Τούρκοι ζήτησαν με το τέλος της φάσης video referi και κακώς το δέχθηκαν ο δεύτερος διαιτητής και ο διαιτητής VAR. Tότε ο Τζουλιάνι υποστήριξε ότι το ζήτησε έγκαιρα μέσω του λαπ το και αντί το σκορ να γίνει 22-21 για την Ελλάδα, έγινε 21-22 για την Τουρκία.

Παρόμοια φάση στο 1-0 του τάι μπρέικ Σλοβενία-Τουρκία 3-2. Σε πλασέ Τούρκου, έβγαλε άμυνα με απλωμένη την παλάμη ο λίμπερο της Σλοβενίας συνεχίστηκε το ματς και με επίθεση έγινε το 1-0. Οι Τούρκοι ζήτησαν video referi για την άμυνα, ο Έλληνας διαιτητής Βασίλης Βασιλειάδης τους είπε ότι δεν επιτρέπεται. Τότε ο Τζουλιάνι γύρισε προς τη γραμματεία, ισχυρίστηκε ότι πάτησαν έγκαιρα το πλήκτρο του λαπ τοπ, αλλά ο κομισάριος Περικλής Μπακοδήμος και ο διαιτητής VAR Θεμελής ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Στο Ελλάδα-Τουρκία όμως έγινε παράβαση κανονισμών, χωρίς να κάνουμε ένσταση...