Μπονιφάντε: «Όλα τα παιδιά δούλεψαν σκληρά»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής βόλεϊ των Ανδρών, Ντάντε Μπονιφάντε, μίλησε για την προετοιμασία της «γαλανόλευκης» ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μπονιφάντε: «Όλα τα παιδιά δούλεψαν σκληρά»

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά η Εθνική ομάδα βόλεϊ των Ανδρών για τις αναμετρήσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ντάντε Μπονιφάντε, αναφερόμενος στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας:

«Η προετοιμασία πήγε καλά και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Η δουλειά που έπρεπε να κάνουμε όλο αυτό το διάστημα έγινε, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις προπονήσεις και μέσα από την διαδικασία των φιλικών βελτιωθήκαμε όλοι. Όλοι οι αθλητές ήταν εξαιρετικοί. Δουλεύουν σκληρά, με συνέπεια, συγκεντρωμένα και θέλουν κάθε μέρα να γίνονται καλύτεροι. Ο ένας βοηθάει τον άλλον. Όλοι δούλεψαν πολύ καλά».

Για τα δικά του συναισθήματα ενόψει του Ευρωπαϊκού: «Την εμπειρία του Ευρωπαϊκού την έχω βιώσει ως παίκτης και τώρα θα την έχω ως προπονητής. Είμαι δίπλα στους αθλητές μου, όπως και όλο το επιτελείο και θα το περάσουμε μαζί. Υπάρχει ανυπομονησία για να ξεκινήσουμε και όλοι βοηθούν για το καλό της ομάδας».

Για την πρεμιέρα με το Ισραήλ: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η πρεμιέρα είναι και η πιο επικίνδυνη. Πρέπει να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Το Ισραήλ παίζει στην έδρα του και ο κόσμος θα βάλει πίεση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μία μάχη».