Λαμπρούση: "Πάμε στη Ρωσία να πάρουμε και τη ρεβάνς" (vid)

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Τζίνας Λαμπρούση μετά τη μεγάλη ανατροπή και νίκη επί της Κράσνονταρ.

Λαμπρούση: "Πάμε στη Ρωσία να πάρουμε και τη ρεβάνς" (vid)
Photo Credits: Eurokinissi

Μία από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της χθεσινής νίκης επί της Κράσνονταρ με 3-2 στο Ρέντη, η Τζίνα Λαμπρούση μίλησε στο fosonline.gr για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση:

"Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και με αρκετά μεγάλη διαφορά μάλιστα, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου, τα ψυχικά αποθέματα και τη θέληση που είχαμε όλες μαζί προσπαθήσαμε να πάρουμε τη διαφορά και να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα, να πάμε στο τάι μπρέικ με στόχο να το πάρουμε και αυτό. Υπήρχαν κάποια συνεχόμενα λάθη που προσπαθούσαμε σιγά-σιγά να τα καλύψουμε με άλλες καλές φάσεις που κάναμε και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Σίγουρα η Κράσνονταρ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά είμαστε λίγο πιο μπροστά. Θέλουμε να πάμε στη Ρωσία και να κάνουμε το ίδιο και να πάρουμε τη νίκη".

Σε ερώτηση για το αν ήταν το καλύτερο της παιχνίδι (δεν κάπηκε ούτε μία φορά) απάντησε:

"Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Πιστεύω ότι μάλλον είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει στον Ολυμπιακό. Παίρνεις ενέργεια από το ομαδικό κλίμα και τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ. Το Ρέντη σήμερα ήταν κατάμεστο".

Όταν ρωτήθηκε για τη ρεβάνς, είπε σχετικά:

"Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη ρεβάνς. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα πάμε στην Ρωσία να την πάρουμε".