Τουρκία: Μυστήριο με τον θάνατο της 18χρονης αθλήτριας βόλεϊ - Βίντεο λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή

Η 18χρονη αθλήτρια βόλεϊ, Τζούλια Ιτούμα, βρέθηκε νεκρή έξω από ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης όπου διέμενε, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Φέρεται να έπεσε από τον 5ο όροφο, με τις Αρχές να μην έχουν καταλήξει σε σαφές συμπέρασμα.

Τουρκία: Μυστήριο με τον θάνατο της 18χρονης αθλήτριας βόλεϊ - Βίντεο λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 18χρονης Τζούλια Ιτούμα που αγωνίζονταν στην Νοβάρα και θεωρούνταν ένα από τα νέα μεγάλα αστέρια στο γυναικείο βόλεϊ της Ιταλίας.

Η 18χρονη εντοπίστηκε νεκρή μετά από πτώση από τον 5ο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην Κωνσταντινούπολη με την αποστολή της ομάδας βόλεϊ, η οποία βρισκόταν εκεί λόγω του επαναληπτικού ημιτελικού του Champions League με την Εξατσίμπασι. Η ομάδα της Τουρκίας κέρδισε 3-0 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με την Ιτούμα να μπαίνει ως αλλαγή στα τρία σετ έχοντας 2 πόντους (2/3 επιθέσεις).

Στο τέλος του παιχνιδιού η 18χρονη αθλήτρια επέστρεψε στο ξενοδοχείο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή χωρίς τίποτα να προμηνύει αυτό που ακολούθησε.

Στις 05:00 τα ξημερώματα εργαζόμενοι του ξενοδοχείου ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της στο περίβολο με την 18χρονη να έχει πέσει από το παράθυρο του 5ου ορόφου που ήταν το δωμάτιο της. Η συγκάτοικός της στο δωμάτιο και συναθλήτριά της δεν αντιλήφθηκε κάτι.

Τα τουρκικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές της αστυνομίας κάνουν λόγο για αυτοκτονία της νεαρής αθλήτριας χωρίς ωστόσο οι Αρχές να έχουν καταλήξει σε κάποιος ασφαλές συμπέρασμα.

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου, δείχνει την 18χρονη να περιπλανιέται στο διάδρομο έξω από το δωμάτιο της περίπου στη 1 τα ξημερώματα, στη συνέχεια να κάθεται στο πάτωμα με σκυμμένο το κεφάλι και αργότερα να μπαίνει στο δωμάτιό της.

πηγή: News247