Ιντάλγκο: «Ετοιμαστείτε για ένα καλό σόου!»

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο υποσχέθηκε σόου στον αποψινό δεύτερο τελικό του Challenge Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι στο ΣΕΦ (20:00, CS8).

Ιντάλγκο: «Ετοιμαστείτε για ένα καλό σόου!»

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου, στις 20:00 στο ΣΕΦ απέναντι στη Μακάμπι, αφού θέλει μόλις δύο σετ για να κατακτήσει το Challenge Cup ανδρών, σε συνδυασμό με τη νίκη 3-0 στο Τελ Αβίβ.

Ο Κουβανός του Ολυμπιακού, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, υποσχέθηκε: «Ετοιμαστείτε για ένα καλό σόου! Εγώ παίζω το ίδιο σε άδειο και σε γεμάτο γήπεδο, αλλά 12.000 θεατές θα είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς. Κερδίσαμε στο πρώτο ματς, αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε και στο δεύτερο».

Η Μακάμπι στον πρώτο τελικό σημάδεψε από το σερβίς τον Κουμεντάκη και λογικά στη ρεβάνς θα στέλνει την μπάλα στον Ιντάλγκο: «Δεν με απασχολεί. Και στο Τελ Αβίβ μού έστελναν φλότινγκ σέρβις και έβγαζα την μπάλα με τα δάχτυλα, αλλά και στα δυνατά σερβίς τα κατάφερα και ήμουν ο καλύτερος παίκτης του τελικού. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Μας γνωρίζουν και τους γνωρίζουμε».

Για το γεγονός ότι έχει στον καρπό του την κουβανική σημαία και τη φράση "todo pasa" (σ.σ. «τα… πάντα όλα»), αλλά στα δάχτυλά του βάζει τέιπ με κόκκινο, μαύρο, κίτρινο, εξήγησε: «Γεννήθηκα στην Αγία Πετρούπολη από Κουβανούς γονείς που ήταν κομμουνιστές και εργάστηκαν στη Σοβιετική Ένωση. Η μητέρα μου είναι μηχανικός και ο πατέρας μου γιατρός. Εγώ μεγάλωσα στην Κούβα και έπαιξα επαγγελματικό βόλεϊ στη Γερμανία. Σε τρία χρόνια μού έδωσαν γερμανικό διαβατήριο και τους είμαι ευγνώμων. Για αυτό τιμώ και την Κούβα και τη Γερμανία».

*** Με την άδεια της ΕΣΗΕΑ, ενημερώνουμε μόνο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι δημοσιογραφικές Ενώσεις όλης της χώρας πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία.