Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού με τη Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού με τη Μακάμπι

Η ενημέρωση από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/3 (20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενημερώνει τους φιλάθλους του τα εξής:

Μετά τις επιστροφές εισιτηρίων που προέκυψαν από τη φιλοξενούμενη ομάδα, τα νέα διαθέσιμα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία σήμερα Παρασκευή (10/3) από τις 17:00, μέσω internet και όλο το 24ώρο, έως την εξάντλησή τους, καθώς και το Σάββατο (11/3), από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ.Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 19-Εμπορική Στοά) και ώρες 10:00-15:00.

Οι τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων μέσω internet (www.olympiacossfp.gr) και από την Ticketmaster καθημερινά, όλο το 24ώρο. Για αγορά εισιτηρίων, μέσω internet, πατήστε ΕΔΩ.

*Στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup στο ΣΕΦ, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας παρακαλούνται να επικοινωνούν στο 2104190902-3 καθημερινά και ώρες 10:00-18:00, προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του εισιτηρίου που αντιστοιχεί στη θέση τους.

*Παράλληλα δεν ισχύει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου (προπονητών και διαιτητών).

*Από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων θα πωλούνται, επίσης, τα συλλεκτικά t-shirts του τελικού, τα οποία κοστίζουν 10€».