Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ για το Challenge Cup. 

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια

Μεγάλη ήταν η ζήτηση των φίλων του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο του Challenge Cup.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο από τους «ερυθρόλευκους» την Τετάρτη (15/3, 20:00).

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Πειραιά είχε αναδειχθεί νικήτρια στον τελικό του Ισραήλ με 3-0 και πλέον είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του δεύτερου τελικού με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την τεράστια ανταπόκριση!

Σας περιμένουμε την Τετάρτη (15/3, 20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στον τελικό του CEV Challenge Cup!

Σε περίπτωση που ελευθερωθούν θέσεις από επιστροφές που θα προκύψουν από τα εισιτήρια τα οποία δικαιούνται οι φιλοξενούμενοι αλλά και από τις χορηγικές υποχρεώσεις του Συλλόγου, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τους τρόπους διάθεσής τους».