Και τώρα πόσα εισιτήρια θέλει η Μακάμπι, έπεσε το ίντερνετ στο 0-2 του Ολυμπιακού

Οι Ισραηλινοί ήταν πολύ απαιτητικοί πριν από τον πρώτο τελικό Μακάμπι-Ολυμπιακός όσον αφορά τα εισιτήρια του ΣΕΦ, αλλά στο 0-2 οι φίλοι του Ολυμπιακού έπεσαν σαν τις ακρίδες για να πάρουν τα μαγικά χαρτάκια.

Και τώρα πόσα εισιτήρια θέλει η Μακάμπι, έπεσε το ίντερνετ στο 0-2 του Ολυμπιακού

Με το που τελείωσε ο αγώνας στο Τελ Αβίβ ο μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος πήγε προς τον διεθυντή της Μακάμπι και τον ρώτησε «τελικά πόσα εισιτήρια θέλετε για τον Πειραιά;».

Ο Ισραηλινός τον κοίταξε αμήχανα και απάντησε «δεν ξέρω θα δούμε», ενώ όλη την εβδομάδα απαιτούσε να πάρει 1400 εισιτήρια, το 10% που δικαιούται η φιλοξενούμενη ομάδα, βάσει του κανονισμού της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας. Και μάλιστα δεν δεχόταν και αντίρρηση.

Μόλις όμως το σκορ έγινε 0-2, εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν στο ίντερνετ για να αγοράσουν τα μαγικά χαρτάκια. Τέτοια ήταν η ζήτηση που έπεσε το σύστημα.

Σύμφωνα με προβλέψεις από τον Ολυμπιακό σε μια-δυο ημέρες θα υπάρξει sold out, γιατί οι φίλοι του Θρύλου έμαθαν από το πάθημα του Παναθηναϊκού στους ημιτελικούς και ξέρουν πολύ καλά ότι όλα θα κριθούν στο δεύτερο ματς και η βροντερή παρουσία τους θα είναι απαραίτητη, για την κατάκτηση της τρίτης ευρωπαϊκής κούπας.

Οι Ισραηλινοί θα έρθουν στον Πειραιά να παίξουν ελεύθερα, κι αν πάρουν το πρώτο σετ μπορεί να έρθουν τα πάνω-κάτω, κι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο στο βόλεϊ, δύσκολα ξανάρχεται στα ίσια του.