Στη μαύρη αγορά τα εισιτήρια Μακάμπι-Ολυμπιακός!

Η Μακάμπι διέθεσε σε χρόνο ρεκόρ τα 100 εισιτήρια που επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ενώ υπάρχει και οδηγία ότι δεν θα γίνουν δεκτά τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από μαυραγορίτες.

Στη μαύρη αγορά τα εισιτήρια Μακάμπι-Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε 100 εισιτήρια, που ήταν μάνα εξ ουρανού για τη Μακάμπι καθώς τα διέθεσε σε χρόνο ρεκόρ, μόνο δυο σε κάθε αγοραστή, ενώ υπάρχει και οδηγία για τους μαυραγορίτες.

Πουλήθηκαν εισιτήρια στη μαύρη αγορά, αλλά η Μακάμπι δεν θα τα κάνει δεκτά γιατί υπάρχει bar code, ενώ υπάρχει και κίνδυνος σύλληψης σε όποιον τα εμφανίσει στο Slomo (Σολομών) Hall. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ υπάρχει και έκκληση για δωρεές από 5-150 ευρώ για να γίνει η ομάδα που κατέκτησε πρόσφατα το Κύπελλο Ισραήλ δυνατή και στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το μεσημέρι στον Ρέντη, στις 5:20 μμ αναχωρεί για το Τελ Αβίβ και το απόγευμα του Σαββάτου θα προπονηθεί στο γήπεδο της Μακάμπι, επειδή στο Slomo Hall παίζει μπάσκετ η Μακάμπι. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος την Κυριακή (8:30 μμ)

Για τη ρεβάνς, ο Ολυμπιακός θα έχει στη διάθεση του το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Δευτέρα και θα το διαθέσει στη Μακάμπι το πρωί της Τετάρτης 15 Μαρτίου, την ημέρα που θα γίνει ο αγώνας (8 μμ).

Οι Ισραηλινοί θέλουν όσα εισιτήρια προβλέπεται να πάρουν, το 10% του συνολικού αριθμού, αλλά ακόμη δεν έκαναν γνωστό τον αριθμό που θα ζητήσουν, καθώς περιμένουν το αποτέλεσμα του πρώτου ματς.