Στο ΣΕΦ η ρεβάνς Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ, 1000 εισιτήρια ζήτησαν οι Ισραηλινοί

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα γίνει ο δεύτερος τελικός Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να θέλουν τουλάχιστον 1000 εισιτήρια! Δύσκολα να πάρουν αυτό τον αριθμό.

Στο ΣΕΦ η ρεβάνς Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ, 1000 εισιτήρια ζήτησαν οι Ισραηλινοί

O Oλυμπιακός αποφάσισε να γίνει το ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έστειλε το αίτημα του στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία και πριν από λίγο εγκρίθηκε και αναρτήθηκε στο σάιτ της.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον 1o τελικό του CEV Challenge Cup απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί στη "Shlomo Group Arena" την Κυριακή 05/03/2023 στις 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ για τα εξής:

Η διαδικασία κράτησης εισιτήριων θα πραγματοποιείται με την αποστολή των στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου τρίμηνης ισχύος, αριθμός κινητού τηλεφώνου) ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση info@osfp.gr και τηλεφωνικά στο 210-4190902-3 την Τρίτη (28/2) και ώρες 10:00-16:00.
Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 20€.
Για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Οι Ισραηλινοί ζήτησαν τουλάχιστον 1000 εισιτήρια για τη ρεβάνς, αφού βάσει της προκήρυξης οι δυο ομάδες δικαιούνται το 10% της χωρητικότητας των δυο γηπέδων.

Δύσκολα όμως θα πάρουν τόσα εισιτήρια, γιατί το ΣΕΦ δεν μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια 1000 άτομα, η αστυνομία δεν συναινεί και υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.