Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Αγίου Θωμά

Χωρίς προβλήματα πήγε ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Αγίου Θωμά και κάνει προθέρμανση.

Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Αγίου Θωμά

Ο Ολυμπιακός πήγε χωρίς προβλήματα στο κλειστό του Αγίου Θωμά, όπου στις 2:30 μμ θα γίνει ο ημιτελικός του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ ανδρών με τον Παναθηναϊκό, που αναβλήθηκε χθες λόγω επεισοδίων.

Έξω από το γήπεδο δεν υπήρχαν οπαδοί, παρά μόνο αστυνομικοί, προθέρμανση κάνει και ο Παναθηναϊκός, ενώ παρόντες στο γήπεδο είναι οι διαιτητές Γεροθοδώρος, Aβραμίδης, ο Βούλγαρος παρατηρητής Μπόρις Χαλάτσοφ και 10 εκπρόσωποι των διοικήσεων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι η πρώτη φιναλίστ του CEV Challenge Cup, αφού οι Ισραηλινοί προκρίθηκαν στον τελικό με συνολικό σκορ 5-4 επί της Μπαστάρντο και περιμένουν Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε επικρατήσει με 3-1 στο Ισραήλ, ωστόσο τα... χρειάστηκε στην Πορτογαλία, όταν έχασε το πρώτο σετ με 25-18, αλλά πήρε τα άλλα δυο 23-25, 22-25 και μαζί την πρόκριση. Η Μπαστάρντο κέρδισε τελικά με 25-23, 15-10 και κέρδισε 3-2, μια νίκη χωρίς αντίκρυσμα.

Έτσι, η Μακάμπι με συνολικό σκορ 5-4 πανηγύρισε την πρόκρισή της στον τελικό του CEV Challenge Cup και περιμένει το νικητή του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.