Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα βίντεο του Ιντάλγκο από τα επεισόδια στο κλειστό του Αγίου Θωμά

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο δημοσίευσε δύο βίντεο από τα επεισόδια στο κλειστό του Αγίου Θωμά, που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα βίντεο του Ιντάλγκο από τα επεισόδια στο κλειστό του Αγίου Θωμά

O Κουβανός ακραίος του Ολυμπιακού έκανε μια μεταμεσονύχτια δημοσίευση στην οποία υπάρχουν δύο βίντεο. Στο ένα εξ αυτών διακρίνονται οπαδοί του Παναθηναϊκού να έχουν ξηλώσει καθίσματα του γηπέδου και ακούγονται κρότοι, πιθανότατα από τα δακρυγόνα που έπεσαν στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου.

«Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Ειρήνη και αγάπη. Σήμερα αποτύχαμε στον αθλητισμό. Όσο κι αν μου αρέσει να παίζω βόλεϊ, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Πάντα ήθελα να παίξω βόλεϊ για τη χαρά και την ευτυχία που έφερε το βόλεϊ στη ζωή μου και να εμπνεύσω και άλλους», έγραψε ο Ιντάλγκο στο twitter.

Υπενθυμίζεται ότι η ρεβάνς του επαναληπτικού (3-1 είχε επικρατήσει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη), θα γίνει το μεσημέρι (16/2) στις 14:30, χωρίς παρουσία οπαδών, παρά μόνο διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

Δείτε τα βίντεο: