Ανδρεόπουλος: «Η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς...»

O Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε πως η πρόκριση στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ θα κριθεί στη ρεβάνς

Ανδρεόπουλος: «Η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς...»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Δυνατό, σκληρό και κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα μας έχει 14 αθλητές και ο καθένας είναι πολύτιμος. Ο Παναθηναϊκός πέρυσι και φέτος στα προημιτελικά παρόλο που έκανε νίκες στα πρώτα ματς, η πρόκριση πήγε στα χρυσά σετ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και έχει μεγάλους και έμπειρους παίκτες που μπορούν να κάνουν ανατροπές υπό οποιαδήποτε συνθήκη. Κάναμε μία νίκη, αλλά ο νικητής του δεύτερου αγώνα θα πάρει τη πρόκριση. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και προσηλωμένοι και καθημερινά να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα Γίρι Κόβαρ δήλωσε: «Το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο αλλά είχαμε όλους τους αθλητές έτοιμους. Δεν περίμενα νίκη με 3-1 αλλά ήταν δίκαιη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Θέλω να δω το γήπεδο του Αγίου Θωμά γεμάτο και θα παλέψουμε για την πρόκριση».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Μπρέντεν Σάντερ δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα. Είναι καλή ομάδα ο Ολυμπιακός και εμείς παίξαμε με νέο σύστημα. Παίξαμε καλά και είμαι περήφανος για την ομάδα μου».