Θρήνος στο βόλεϊ: Νεκρός ο Βινίσιους Νορόνια στην Ισπανία

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος βρέθηκε στο διαμέρισμά του το πρωί της Δευτέρας (17/9) από μέλος του τιμ της ισπανικής Τερουέλ, όπου και αγωνιζόταν.

Θρήνος στο βόλεϊ: Νεκρός ο Βινίσιους Νορόνια στην Ισπανία

Σε βαρύ πένθος έχει περιέλθει από το πρωί της Δευτέρας ο κόσμος του βόλεϊ και όχι μόνο, μετά την είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο του μόλις 26χρονου αθλητή Βινίσιους Νορόνια Ντα Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος λίμπερο είχε αποκτηθεί πρόσφατα από την Τερουέλ, ωστόσο δεν έδωσε το «παρών» για τον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την Καστεγιονένσε Λ’ Ίλα Γκράου, γεγονός που οδήγησε τους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου να τον αναζητήσουν.

Ο άτυχος αθλητής δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχθηκε και τελικά βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από μέλος της Τερουέλ που μετέβη εκεί.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου αθλητή αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά την απαραίτητη νεκροψία, ενώ σχολιάζοντας το τραγικό συμβάν ο πρόεδρος της Τερουέλ, Κάρλος Ρανέρα, επισήμανε:

«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι και ο θάνατος συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θα περιμένουμε την ιατρική γνωμάτευση και πρέπει να μιλήσουμε το προξενείο της Βραζιλίας και με την οικογένεια του αθλητή».