Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του πρώτου ημιτελικού του Challenge Cup ανάμεσα στον γηπεδούχο Ολυμπιακό και τον φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα υποδεχτεί στο «Μ. Μερκούρη» τον Παναθηναϊκό την Τρίτη (7/2, 20:00) στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των ημιτελικών του Challenge Cup.

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία, με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να τα παραλάβουν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Τρίτη 7/2, 20:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη (1/2) στις 10:00 και θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (κεντρική κερκίδα), 20€ (VIP), 30€ court seats (δεύτερη σειρά), 50€ court seats (πρώτη σειρά).

*Στον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ».