Τζουλιάνι: «Το καλύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού»

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε ικανοποιημένος για το τέλειο παιχνίδι του Ολυμπιακού στα δυο πρώτα σετ.

Τζουλιάνι: «Το καλύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού»

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Ήρθαμε πολύ αποφασισμένοι, μπήκαμε από τον πρώτο πόντο ξέροντας ότι το ματς δεν έχει επιστροφή. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, την καλύτερη δουλειά σε δύο σετ, σερβίραμε πάρα πολύ καλά, δεν δώσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να αντιδράσει. Τον… πιάσαμε, μεταφορικά, από τον λαιμό! Νομίζω, ότι η πρόκριση ήρθε πολύ δίκαια. Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια φέτος και χρειάζονται όλα τα παιδιά, θα χρειαστούν και στο μέλλον. Είμαστε μια καλή ομάδα, έχουμε πραγματικά 14 αθλητές που μπορούν να παίξουν ανά πάσα στιγμή και στο μέλλον θα φανεί αυτό».

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος, γιατί κερδίσαμε τα δύο πρώτα σετ, παίζοντας πάρα πολύ καλό βόλεϊ, σε όλα τα στοιχεία, στο side out, στο σερβίς, στο μπλοκ. Ήμασταν πολύ καλοί. Στη συνέχεια, ο συνδυασμός ότι μπήκε η… δεύτερη ομάδα και κέρδισε το παιχνίδι, με ικανοποιεί περισσότερο. Σίγουρα, έπαιξε ρόλο το πρώτο σετ, βέβαια ο αντίπαλος επειδή γνώριζε την κατάσταση ήταν παραπάνω νευρικός, αλλά και στο δεύτερο σετ συνεχίσαμε να παλεύουμε και γενικά, ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί».

Ανέστης Δαλακούρας: «Σίγουρα, καλύτερα δεν μπορούσε να πάει. Προκριθήκαμε γρήγορα, το κάναμε 2-0, έφυγε το άγχος από πάνω μας, γιατί η Στεάουα είναι μια πολύ καλή ομάδα, την είχαμε δει και στην έδρα μας, αλλά μπήκαμε δυνατά, αποφασισμένα, τους πιέσαμε και πήραμε τα δύο σετ που χρειαζόμασταν. Η ομάδα συνέχισε έπαιξε καλά και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη με τη… δεύτερη ομάδα, που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει όποτε χρειαστεί. Ξέρουμε, ότι υπάρχουν παιδιά από τον πάγκο που μπορούν ανά πάσα στιγμή να παίξουν βασικοί και να βοηθήσουν. Αυτό ανήκει στο χαρακτήρα της ομάδας, όπως δουλεύει η ομάδα έχει γίνει συνήθεια».