Ιντάλγκο: «Με τον κόσμο δίπλα μας για το πρώτο βήμα κόντρα στη Στεάουα»

Με δηλώσεις του ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο αναφέρθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου. 

Ιντάλγκο: «Με τον κόσμο δίπλα μας για το πρώτο βήμα κόντρα στη Στεάουα»

Στη «μάχη» των προημιτελικών του Challenge Cup ρίχνεται στις 17:00 η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται τη Στεάουα Βουκουρεστίου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης στη φάση των «4».

Με δηλώσεις του ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους φίλους των «ερυθρόλευκων», προκειμένου να γεμίσουν το γήπεδο.

Ο ακραίος του Ολυμπιακού δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Η Στεάουα είναι καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε σημείο του παιχνιδιού, γιατί ο αντίπαλος έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ του. Προσωπικά, θα συναντήσω φίλους, που έχω παίξει μαζί τους στην Πολωνία και θα είναι μια μεγάλη μάχη, για να πάμε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να δω γεμάτο το γήπεδο μας, με τους φιλάθλους μας της Θύρας 7, να είμαστε ένα, όλοι μαζί. Είμαστε πιο δυνατοί με τον κόσμο μας και θέλουμε, με τη βοήθεια τους, να κάνουμε το πρώτο βήμα εδώ, στο σπίτι μας, για να περάσουμε στην ημιτελική φάση του Challenge Cup».