Τζουλιάνι: «Περιμένω μεγάλη μάχη στη ρεβάνς!» - Tράβιτσα: «Να μείνουμε ήρεμοι και ταπεινοί»

Οι δηλώσεις των Αλμπέρτο Τζουλιάνι και Ντράγκαν Τράβιτσα για τη νίκη επί της Μπουργκάς αλλά και για τον επαναληπτικό στη Βουλγαρία.

Τζουλιάνι: «Περιμένω μεγάλη μάχη στη ρεβάνς!» - Tράβιτσα: «Να μείνουμε ήρεμοι και ταπεινοί»

Αναλυτικά οι δηλώσεις των Αλμπέρτο Τζουλιάνι και Ντράγκαν Τράβιτσα για τη σπουδαία νίκη επί της Μπουργκάς στο κλειστό του Ρέντη:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Πρώτα από όλα, είναι μια σημαντική νίκη με 3-0 μέσα στην έδρα μας. Γνωρίζαμε, ότι ο αγώνας θα ήταν δύσκολος, η Μπουργκας είναι μια καλή ομάδα, αλλά έλειπαν κάποιοι βασικοί παίκτες της. Κάναμε, όμως, την δουλειά μας, δεν κάναμε λάθη στο σερβίς, ήμασταν καλοί στην άμυνα και στο μπλοκ.

Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νίκη. Στην ρεβάνς, περιμένω να γίνει μια μεγάλη μάχη! Η Μπουργκας είναι μια πραγματικά καλή ομάδα. Οπωσδήποτε είμαστε χαρούμενοι για την σημερινή μας νίκη, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για τον δεύτερο αγώνα».

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Η νίκη φέρνει χαμόγελα, είμαστε χαρούμενοι όταν κερδίζουμε. Τον τελευταίο καιρό, έχουμε πολλούς αγώνες, με λίγες προπονήσεις, είναι δύσκολο να ξεκουραστούμε. Φανταστείτε, ότι πριν από λίγες ημέρες, τελειώσαμε μετά τα μεσάνυχτα το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για την πρόκριση.

Πολλές φορές στην καριέρα μου, μου έχει συμβεί να κάνουμε ένα πολύ καλό πρώτο παιχνίδι και το δεύτερο ματς να είναι… καταστροφικό. Για αυτό, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, ήρεμοι, να συγκεντρωθούμε στα επόμενα ματς που είναι εδώ, στην Ελλάδα και έπειτα, να πάμε αποφασιστικά στη ρεβάνς στη Βουλγαρία. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ σήμερα, είναι στην ιδιοσυγκρασία της ομάδας μας, γιατί παίζουμε κι εμείς με πολύ πάθος στον αγωνιστικό χώρο».