Ολυμπιακός: Έτοιμος για τη ρεβάνς με την Κομάρνο

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Τετάρτη (16/11) στις 19:00 την Κομάρνο για τη δεύτερη φάση των «32» του Challenge Cup.

Ολυμπιακός: Έτοιμος για τη ρεβάνς με την Κομάρνο

Με στόχο την πρόκριση στη φάση των «16» του Challenge Cup αγωνίζεται την Τετάρτη (16/11) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:00 (COSMOTE SPORT 7 HD) την Κομάρνο στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στη ρεβάνς των «32» της διοργάνωσης και μετά την «καθαρή» νίκη (1-3) στο πρώτο ματς στη Σλοβακία, χρειάζεται δύο σετ, για την είσοδο στον επόμενο γύρο.

Κόντρα στη σλοβακική ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο, να «καθαρίσουν» και τον επαναληπτικό και να «σφραγίσουν» στο Ρέντη, με τον κόσμο τους, το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε για τον αγώνα: «Το ματς πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη μεγαλύτερη προσοχή, γιατί η Κομάρνο είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, που έδειξε καλό πρόσωπο στο πρώτο παιχνίδι και ότι παίζει καλό βόλεϊ, όμως είναι προφανές ότι θα κάνουμε τα πάντα για να προχωρήσουμε».

Ο Ανέστης Δαλακούρας πρόσθεσε: «Έχουμε μπροστά μας τον επαναληπτικό με την Κομάρνο. Κάναμε το πρώτο βήμα στη Σλοβακία και τώρα, θα πρέπει να πάρουμε στην έδρα μας την πρόκριση. Δείξανε ότι είναι μαχητική ομάδα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να κάνουμε άλλη μια νίκη και να συνεχίσουμε με καλή ψυχολογία στη δύσκολη συνέχεια, σε Ελλάδα και Ευρώπη».