Υποβιβάστηκε ο Παναθηναϊκός στο Τσάλεντζ Καπ για να έχει ελπίδες διάκρισης

Ο Παναθηναϊκός προφασιζόμενος την απουσία κατάλληλου γηπέδου αυτοϋποβιβάστηκε στο Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ από το Τσάμπιονς Λιγκ, για να έχει ελπίδες διάκρισης.

Υποβιβάστηκε ο Παναθηναϊκός στο Τσάλεντζ Καπ για να έχει ελπίδες διάκρισης

Ο Παναθηναϊκός είχε τη δυνατότητα να παίξει ως πρωταθλητής στο Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών και γυναικών, αλλά αυτοϋποβιβάστηκε στο Τσάλεντζ Καπ για να έχει ελπίδες διάκρισης.

Προφασίστηκε την απουσία κατάλληλου γηπέδου, αν και χρησιμοποίησε δυο φορές το ΟΑΚΑ για να μαζέψει χρήματα στη φιέστα τίτλου με τον Φοίνικα και στον τελικό του Λιγκ Καπ με τον ΠΑΟΚ.

Απλά στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είχε ελπίδες διάκρισης, για αυτό και υποβιβάστηκε στο τελευταίο σε δυναμικότητα Τσάλεντζ Καπ. Ο Ολυμπιακός όπως και πέρυσι ζήτησε να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ στο Ρέντη, στη θέση του Παναθηναϊκού, αλλά η CEV απάντησε ότι πέρυσι έγινε εξαίρεση λόγω κορωνοϊού και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Χρειάζεται γήπεδο 3.000 θέσεων...

Τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στα Κύπελλα Ευρώπης για τη σεζόν 2022-23 ανακοίνωσε η CEV, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τέσσερις ανδρικές και έξι γυναικείες, ενώ ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός υποβιβάστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ στο Τσάλεντζ Καπ για να έχει ελπίδες διάκρισης.

ΑΝΔΡΕΣ

Challenge Cup: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Παναθηναϊκός Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ., Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

CEV Cup: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο.Κ.

Challenge Cup: Παναθηναϊκός Α.Ο., Άρης, Α.Σ.Π. Θέτις

Βαλκανικό Κύπελλο: Α.Ε.Κ.